Doelgroep

Doelgroepgericht plezier met FunBowl: Van vakantieparken tot restaurants, biedt ons bowlingconcept amusement dat uw omzet verhoogt. Ontdek meer!

FunBowl biedt voor drie generaties vermaak en kan daardoor voor vrijwel iedere horeca, recreatie of leisure onderneming toegevoegde waarde creëren. Naast het bieden van een activiteit voor de gehele familie, creëert FunBowl ook toegevoegde waarde voor de horecaomzet en is FunBowl goed te combineren voor arrangementvorming.

Campings & Vakantieparken

Voor vakantieparken of campings is FunBowl family-bowling een leuke aanvulling als indooractiviteit. Met slecht weer kunnen kinderen en jongeren zich goed vermaken op de FunBowl bowlinginstallatie. Door het plaatsen van de mini-bowling is de vakantiebestemming nog aantrekkelijker voor gezinnen met kinderen. Door de geringe afmetingen van de FunBowl installatie is deze makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld een activiteitenruimte of dicht bij de horeca voor .
https://www.high-endrolex.com/14

Leisure & Entertainment

Ook voor bezoekers van leisure- en entertainment centra heeft FunBowl hoge amusementswaarde en creëert het vermaak voor alle leeftijden. De FunBowl family-bowling activiteit voorziet in beleving, competitie en vermaak en is daardoor een goede aanvulling op FEC’s en vermaakcentra. Doordat de activiteit een brede doelgroep bediend is het bovendien goed te combineren en bij te verkopen met andere activiteiten als mini-golf, lasergame, arcade etc.

Kinderspeelparadijzen

Kinderspeelparadijzen en een FunBowl mini-bowling zijn een goede combinatie. Het jonge publiek kan naast het klimmen en klauteren zich ook vermaken met het gooien van spares en strikes. Ook voor de kinderen is het leuk om eens ‘kennis te maken’ met het bowlen zonder de te zware bal en te lange bowlingbaan. Naast extra omzet uit uw bestaande bezoekers, creëert de FunBowl bowling ook onderscheidend vermogen ten opzichte van andere indoorspeelhallen uit de omgeving.

Restaurants & Grand-Café

Naast bovengenoemde doelgroepen kan het ook zijn dat u als hotel, restaurant, grand-café of andere horeca onderneming geïnteresseerd bent in de FunBowl bowling. Wellicht is FunBowl de oplossing voor meer vermaak binnen de bestaande onderneming. De activiteit bowlen -ofwel- funbowlen gaat goed samen met horeca en heeft een goede wisselwerking met het restaurant. De FunBowl family-bowling installatie kan worden uitgevoerd in verschillende kleurstellingen, zodat deze op iedere locatie past bij de rest van het interieur.  

Residental

Steeds vaker krijgen wij verzoeken om een (fun)bowling te plaatsen bij een particulier in huis. Door onze maatwerk oplossingen is er vrijwel altijd een bowling faciliteit te creëren.

Meer informatie over FunBowl? Ons team helpt u graag vrijblijvend verder.