Maatvoering

Elke ruimte zijn eigen FunBowl: Ontdek de diverse maten van onze bowlinginstallaties en vind de ideale match voor uw entertainment behoeften.

De FunBowl family-bowling kent verschillende uitvoeringen en formaten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de voorziende doelgroep kan er een geschikte installatie worden kortgesloten. De FunBowl family-bowling kent twee verschillen:

  • De FunBowl Mini, Midi en Maxi, waarbij de spelers vóór de installatie werpen op de verhoogde baan.
  • De FunBowl XL, waarbij de spelers op de verhoogde aanloop werpen.

Naast onderstaande modellen kunnen wij ook voorzien in maatwerk en installaties speciaal gemaakt voor de beschikbare ruimte. De lengtematen van onderstaande modellen is speciaal op maat te maken, echter kan in de breedte (2.82m) per 2 banen niet aangepast worden.

FunBowl Mini

De FunBowl Mini is de kleinste uitvoering uit het assortiment. De FunBowl mini is met name geschikt voor locaties waar (kleine) kinderen tot 10 jaar de voornaamste doelgroep vormen. 
 

Afmetingen FunBowl Mini Bowling:
Totale lengte (exclusief zitgedeelte): 6.20 tot 10.70 meter
Totale breedte (per set): 2.82 meter

Totaal benodigde hoogte: 2.20 meter

FunBowl Midi

De FunBowl Midi is de op een na kleinste uitvoering uit het assortiment. De FunBowl midi bowling is met name geschikt voor locaties waar (kleine) kinderen tot 8 jaar de voornaamste doelgroep vormen. 
 

Afmetingen FunBowl Midi Bowling:
Totale lengte (exclusief zitgedeelte): 7.70 tot 9.20 meter
Totale breedte (per set): 2.82 meter

Totaal benodigde hoogte: 2.20 meter

FunBowl Maxi

De FunBowl Maxi heeft een ‘volwaardige’ uitstraling en is zowel voor kinderen als voor tieners en volwassenen een uitdagende activiteit. Door de langere bowlingbaan is het spel element uitdagender en ook geschikt voor jongere en volwassenen. 
 

Afmetingen FunBowl Maxi Bowling:
Totale lengte (exclusief zitgedeelte): 9.20 tot 10.70 meter
Totale breedte (per set): 2.82 meter

Totaal benodigde hoogte: 2.20 meter

FunBowl XL

De FunBowl XL komt qua uitstraling en speelervaring het meest richting een ’traditionele bowlingbaan‘. De spelers werpen op een aanloopgedeelte welke op gelijk niveau ligt als de banen. De FunBowl XL is de meest geïnstalleerde en voorkomende uitvoering. Geen ruimte voor ’traditionele bowlingbanen, FunBowl XL is de passende oplossing!

Afmetingen FunBowl XL Bowling:
Totale lengte (exclusief zitgedeelte): 10.70 tot 16.70 meter
Totale breedte (per set): 2.82 meter

Totaal benodigde hoogte: 2.60 meter

Meer informatie over FunBowl? Ons team helpt u graag vrijblijvend verder.