Impressie

FunBowl: Niet zomaar bowling. Ontdek onze aanpasbare, kleurrijke installaties die elk entertainmentcentrum kunnen verrijken. Beleef het verschil!

De FunBowl family-bowling kent een zeer brede doelgroep en is door de geringe afmetingen vrijwel op iedere locatie te plaatsen. De FunBowl installatie is in diverse uitvoeringen en kleuren te installeren en is hierdoor goed afstemmen op de rest van het interieur van de onderneming.

FunBowl Mini, Midi and Maxi

De FunBowl Mini, Midi en Maxi zijn de kortste uitvoeringen van het FunBowl concept. De kortste uitvoeringen van FunBowl zijn bij uitstek geschikt voor locaties waarbij kinderen de voornaamste doelgroep vormen, maar ook voor tieners en volwassenen is er genoeg competitie te beleven op de ingekorte bowlingbaan. Bij deze installaties staan de spelers voor de installatie (op de vloer) en gooit men de bal op de verhoogde installatie. Deze modellen zijn verkrijgbaar vanaf 6.20 meter tot 10.70 meter.

FunBowl XL

De FunBowl XL is de langste mini-bowlingbaan uitvoering van FunBowl. Dit type is uitgevoerd met een aanloopgedeelte, waarop de speler staat, zoals ook het geval is op de standaard bowlingbaan. Hierdoor komt de uitstraling en de spelerservaring het meest dichtbij een ’traditionele’ bowlingbaan. De breedte van 2 banen is net als bij de andere FunBowl uitvoeringen 2.82 meter. De lengte van deze FunBowl bowlingbaan is 13.70 tot 16.70 meter lang. Aangezien de baan langer wordt, zijn de automatische bumpergoten voor de ‘kleinste FunBowlers’ een aanbevolen optie. 

FunBowl Custom

FunBowl is zelf producent en installateur van het FunBowl concept. Hierdoor kunnen wij veelal ook custom oplossingen bieden, zodat de bowlingbaan perfect in de ruimte geplaatst kan worden. De maatvoering van de aanloop en baan zijn dan custom samen te stellen

Comprehensive product

Door de steeds kritischer wordende consument zijn de ‘wanna-haves’ tegenwoordig ‘must-haves’ geworden. Dit betekend dat wij de ‘aanvullende opties’ vandaag de dag als standaard bij de installatie voorzien. De FunBowl installaties worden standaard uitgevoerd met:

  • User-friendly touchscreen scoringsysteem
  • Automatische bumpergoten
  • Pinverlichting

Meer informatie over FunBowl? Ons team helpt u graag vrijblijvend verder.